Britt-Marie Wictorsson är en av dem som gått mediumutbildningen i Solviken med samma kursinnehåll som den som kommer starta på distans i september.

- Jag visste egentligen inte att jag hade mediala förmågor och trodde aldrig riktigt på att jag hade dem när jag började heller. Det var nyfikenheten som tog mig till utbildningen. Det började med mässor och att jag var så imponerad av dem som kunde få kontakt med den andliga världen. Jag hamnade på en traditionell mediumutbildning så småningom där jag lärde mig att ta kontakt med nära och kära.

Britt-Marie kompletterade senare med att gå mediumutbilningen i Solviken som var mer inriktad mot änglar.
- Det har varit fantastiskt roligt att utveckla förmågorna. Man får det som man klarar av i rätt takt. Man får hjälp och stöttning av likasinnade och kan bolla idéer. Det är toppen! Jag har aldrig stött på motstånd utan de som funnits runt mig har snarare hejat på. Andra har accepterat mina förmågor fortare än vad jag själv har gjort.

Idag har Britt-Marie tagit steget ut och erbjuder mediala tjänster både för grupper och privat. Budskapen kommer från både änglar och nära och kära som har lämnat jordelivet.
- Jag ber alltid mina guider och vägledare om så bra information som möjligt och det bästa med mediumjobbet är att få lämna ifrån sig den där goa känslan, när man kan få andra att må lite bättre. Ibland skriver jag ner budskap och skickar iväg till folk.


Inga förkunskaper behövs!

Är du sugen på att vara med på mediumutbildningen men tvekar om du har förmågorna? Det gör nog de flesta som går en mediumutbildning. Men gå ändå! Häng med och se vad som händer!

Britt-Marie förklarar att hon tvivlat många gånger på sig själv men att hon växer hela tiden av den feedback hon får av dem hon möter. Hon tar allt i en lagom takt och har inte gjort så mycket reklam om sig själv än. Hon kan bestämma själv hur mycket eller lite hon vill arbeta som medium eftersom hon har ett annat arbete också.


Allt i egen takt

Den mediumutbildningen som startar i september är alltså på distans och det blir lektioner i en separat kursplattform som du kan ta del av över datorn när du själv har tid. Diskussionerna och frågorna som kommer, tas upp i en Facebookgrupp.

***

Mediumutbildningens kursinnehåll

Kursinnehåll:
Vad är medialitet?
Änglar, älvor, anförvanter... Vad är vad? Hur fungerar kommunikationen?
Atlantis - hur helade man människor?
Vilka vägledare finns från Plejaderna?
Kost och mediala förmågor
Djurkommunikation
Kunskapsnivåer i andevärlden
Meditationer för att öka din kontakt med vägledare
Husrensning (hjälp med spöken)
Kanalisering i tal och skrift
Tidigare liv – vilken kunskap finns att hämta?
Barn och medialitet
Religionspsykologi och auktoritära religiösa rörelsers uppbyggnad (sekterism). Vad kännetecknar dessa? Hur har det sett ut i historien?
Healing med änglarnas hjälp
Stenar och kristaller
Patientsäkerhetslagen
Psykometri
Att möta människor i kris och trauma
Gränssättning inom andligt arbete
Företagande
Marknadsföring

För anmälan: skicka ett meddelande på fb eller maila [email protected]

Kostnad: Sammanlagda kurspriset är 7500 om man betalar hela på en gång. (vill du vara med i Solviken för att få certifikat tillkommer kostnad för den helgen 1750 kr + boendekostnader om man behöver sovplats. Lokalen kan eventuellt ändras. Man kan också delbetala den för 750 kr i 12 månader (det blir alltså lite dyrare).

Ingår: Föreläsningar, guidade meditationer med specialkomponerad musik av Mattias Alvsjö. Diplom och eventuellt certifikat (om man är med på minst en "fysisk" träff där du får träna på klienter och jag gör en bedömning att du är lämplig.)