Jag bor i en livlig lägenhet, mitt i centrala Tranås, med Stadshotellet på ena sidan och Badhotellet på den andra. Många är alkoholpåverkade kvällar och nätter när de går förbi nedanför på gatan och med alkohol i kroppen försvinner filtret mellan dimensionerna. Man drar till sig själar med lågt vibrerande energier.

Alla platser kan dock bli bättre! Med gröna växter, goda tankar och rosenkvartsstenar överallt kan man ändå skapa sig ett vackert och någorlunda harmoniskt hem, även om det så ofta fortsätter att komma besökare från andra sidan. Många är från det astrala planet (det är där man hamnar när man "dör"). Ibland är det jordbundna själar som har hamnat i ett "mellantillstånd" och som inte gått vidare till ljuset, som slinker in i hyreshuset och går in i vår lägenhet på tredje våningen.

I natt sov min yngsta son oroligt. Han småpratade i sömnen första delen av natten och sedan skrek han rakt ut: "Mamma, mamma, någon puttar på mig hela tiden. Jag vet inte vem det är!"

När jag är halvt sovandes är det svårt att förstå eller känna precis vem det är på besök. Jag ställer inre frågor (fortfarande halvt sovandes) "vem är det här? Man eller kvinna? Ung eller gammal?" Så får jag inre bilder till svar eller en känsla av vem det är: "Det är två stycken här. En flicka som försöker hjälpa sin pappa över till ljuset men han lyssnar inte" får jag till svar från mina guider. Jag pratar med den som stör oss som om den har en "fysisk" kropp. Jag ber mina änglaguider om hjälp att öppna upp en ljusportal och sedan förklarar jag att det bara är att gå in där. Det finns bara kärlek på andra sidan. Ofta ser jag en anhörig komma och möta upp, precis som på bilden som jag hittade på Pixabay.

Varför kan portalerna inte stå öppna hela tiden? Jo, för då blir det ett för stort energiläckage på jorden.... En av de ärkeänglar som hjälper till vid övergången är Azrael och om vi inte vill gå in i ljuset, kanske för att vi inte känner oss klara med något, stängs ljusportalen och man blir kvar. Allt måste ske av fri vilja.

Idag är det lugnt här. Imorgon åker barnen till sin pappa och det blir mediumjobb om dagarna. Vill du beställa en ljudfil med ett personligt änglabudskap? Skicka då ett meddelande till mig med din mejladress samt postadress. Jag sparar uppgifterna i mitt bokföringsprogram. Swisha också 475 kr till 123 131 29 17.

Har du en enstaka fråga kan jag svara direkt som meddelande. Det blir motsvarande 1/4-sida. Då swishar du 250 kr.

Kram Cecilia

Läs gärna min bok Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar. Du kan köpa den hos Adlibris eller hos Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789198330168/vagen-till-sjalslig-frihet-en-bok-om-att-prata-med-anglar/