Så uttrycker sig Cecilia Johansson efter att ha fått frågan hur hon har hjälp av sina mediala förmågor i sitt liv. Hon är en av dem som arbetar som medium i Sverige och som går mediumutbildningen på distans. Och fler medium behövs!

"Jag förstod inte direkt att jag faktiskt ville arbeta som medium när jag hoppade på mediumutbildningen, att jag faktiskt skulle vilja kunna hjälpa andra människor. Det kom efter ett tag."

Det har varit en brokig väg i Cecilias liv. Hennes yngsta dotter har varit svårt sjuk i depression och självskadebeteende. De mediala förmågorna har dock hjälpt henne framåt och livslånga vänskapsband har knutits med andra som gått utbildningen. "Mitt i allt detta har jag också varit personlig assistent till mellanbarnet. Först gick jag ju den 'fysiska' mediumutbildningen i Solviken men var tvungen att avbryta den så mediumutbildningen på distans blev en ny chans."

Till dem som är rädda för att utveckla förmågorna vill hon säga att med tillit och tålamod, att låta allt komma i en egen takt blir det som en inre resa. "Man kan börja med att meditera. Jag såg utbildningen som en start på en inre utveckling och en öppning till mina mediala förmågor. Jag har kunnat hjälpa så många med healing och budskap. Tro, hopp och kärlek har alltid varit mina ledord."

Nu har Cecilia skapat en Facebooksida där hon lägger änglakort och skriver budskap, hon skickar distanshealing och har öppnat ett Instagramkonto.

"Jag skapar en grund och det ger både mig och andra trygghet. Visst kan man utvecklas själv, utan att gå en kurs eller utbildning men andra deltagare och peppningen som kommer från kursen gör att man både kan träna och utvecklas på ett lekfullt sätt."

Vill du följa Cecilia på Facebook hittar du hennes sida Stjärnklart om du följer länken: https://www.facebook.com/Stj%C3%A4rnklart-2139610322798158/

Instagram:@stjarnklartmediumskap https://www.instagram.com/stjarnklartmediumskap/?hl=sv


Information om mediumutbildningen på distans:

Distansutbildning. Utbildningen är uppdelad i 12 block och du betalar för 1 block i taget. Du behöver alltså inte bestämma nu om du vill vara med på hela. Du hoppar på nästa när du känner dig redo och om det känns bra! Varje del kostar 750 kr inkl moms. Första lektionen i block 1 läggs in 1 september.

Här är länken till kursen, del 1: https://cecilia-vestgote.teachable.com/p/mediumutbildning

Kursledare: Cecilia Vestgöte, medium, gymnasielärare i religionsvetenskap och svenska, kostrådgivare och författare.

Inga tider att passa! Allt material kommer att ligga i plattformen så att du kan ta del av det den tid du vill och titta på det hur många gånger du vill.

Ingår: Föreläsningar, guidade meditationer med specialkomponerad musik av Mattias Alvsjö. Diplom och eventuellt certifikat (om man är med på minst en "fysisk" träff där du får träna på klienter och jag gör en bedömning att du är lämplig, alternativt gör uppgifter och skickar till mig efter de 12 blocken.)

Du kan ställa frågor till mig på messenger så svarar jag på dem i föreläsningar.

Det enda du behöver är Internet.

Kursinnehåll (uppdelat i de 12 blocken):
Vad är medialitet?
Änglar, älvor, anförvanter... Vad är vad? Hur fungerar kommunikationen?
Vilka vägledare finns från Plejaderna?
Kost och mediala förmågor
Djurkommunikation
Kunskapsnivåer i andevärlden
Meditationer för att öka din kontakt med vägledare
Husrensning (hjälp med spöken)
Kanalisering i tal och skrift
Tidigare liv – vilken kunskap finns att hämta?
Barn och medialitet
Religionspsykologi och auktoritära religiösa rörelsers uppbyggnad (sekterism). Vad kännetecknar dessa? Hur har det sett ut i historien?
Healing med änglarnas hjälp
Stenar och kristaller
Patientsäkerhetslagen
Psykometri
Att möta människor i kris och trauma
Gränssättning inom andligt arbete
Företagande
Marknadsföring

Välkommen! / Cecilia