För varje gång jag rensar ett hem från "spöken" får jag en ny aha-upplevelse. Jag påminns om saker som är självklara, sådant som hör jordelivet till men som vi tar för givna. Att äta frukost framför nyheterna, att stå för länge i duschen, chokladbiten till kaffet....

I många fall möts jag av tragiska öden när jag rensar hus, av själar som dött i trafikolyckor eller av någon obotlig sjukdom. Men så ibland; själar som går kvar i hus kan ha älskat att leva så mycket att de behöver tid på sig att ta farväl. Då är en husrensning bara storslagen och vacker.

Idag stötte jag på en man som älskade materiella ting när han levde. Det är ju fullt normalt och ganska ytligt tänker du kanske, men den här mannen kände verkligen en kärlek till och med till diskborsten när han diskade för hand. Jag kände hans känsla av det ljumna vatten mot huden och han älskade regnet och takdropp från huset där han bodde, han älskade sin regnkappa och han skötte och polerade varje småsak. Jag hörde hans gnolande i trädgården.... Hans ord när han lämnade: "Glöm inte de där sakerna som hör till jordelivet. Ta tillvara på dem".

Jag tror inte på att livet är en lära, som en skola där vi utbildas i saker. Jag ser livet mer som en påminnelse där vi får möta saker som vi har glömt. Vilka saker gör livet värt att leva? Vad är det som ger oss lust och lycka? När jag hjälpte mannen över till ljuset idag kunde jag känna smaken av mint från en tandpetare. Jag fick den smaken förmedlad av honom för att han ville visa att han var en man som la märke till detaljer.

En gång i tiden var jag så rädd för spöken att bara tanken på att de fanns, gjorde mig förlamad av skräck. Nu ger vetskapen om deras existens en trygghet, även om jag inte vill ha dem nära, eftersom de ändå lever av vår energi. Jag lärde mig att kommunicera med dem och jag kände att jag fick tillbaka kontrollen över mitt eget liv.

Jag har sänkt priserna på några av distanskurserna jag har i min kursportal nu. Gå in och kika! Jag har en husrensningskurs exempelvis, där du själv kan lära dig att städa ditt hem från låga energier. I den ingår min bok I ett team av många änglar (som är fortsättningen på Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar, den finns hos Adlibris och hos Bokus). I kursen finns meditationer skapade av mig och Mattias Alvsjö, det finns videomaterial och lite övningar. Följ länken nedan så kommer du direkt dit.

https://cecilia-vestgote.teachable.com/p/husrensning-energistada-i-hemmet