Att skriva med hjälp av mediala förmågor - från automatisk skrift till en färdig bok. KURSSTART 1 MARS

Kombinera dina mediala förmågor och skrivande! Mer fokus på innehåll och skrivflöde än på språkriktighet. Feedback av texter ingår i begränsad mängd. 10 veckor.

Här får du ta hjälp av dina mediala förmågor (som alla har) för att din bokdröm ska gå i uppfyllelse. Förutom innehållet i kursportalen, tillkommer en Facebookgrupp där jag delar ut ytterligare övningar i automatisk skrift, samt gör livesändningar med fler tips och svarar på frågor. I Facebookgruppen kan du också få hjälp av övriga deltagare för att få feedback på dina texter.

I kursen ingår också att du får respons av mig på en del av din bok (ca 2 A4-sidor).

Jag lägger fokus på struktur av texten och hur man kan använda sig av scener och gestaltning. Kursen handlar mer om innehåll än språkriktighet. Det här är kursen där du inte behöver vara en mästare på grammatik och stavning för att komma framåt.

Välkommen!Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade skolans värld.

Jag är också utbildad kostrådgivare samt massageterapeut och är sedan 2018 bosatt i Tranås med tre barn, pojkvän och några bonusbarn.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

Du kan läsa mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se


Vanlig fråga


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar när du vill och allt kursmaterial finns samlat och sparat här i 1 år. Arbeta i lugn och ro, den tid du själv hinner.
När måste kursen göras klar?
Kursportalen finns kvar i minst 1 år men boken kan du fortsätta med den tid du behöver.

Starta nu!