Att skriva med änglarnas hjälp

Kombinera dina mediala förmågor och skrivande! Mer fokus på innehåll och att få igång ett skrivflöde än språkriktighet. Feedback av texter ingår ej.

YELLOW FRIDAY! Skriv in YELLOW där det står fyll i rabattkod.

Den här kursen hjälper dig att verkligen komma igång med din bok. Här skapas ett skrivarflöde. Du får använda din intuition och kan med fördel använda dina mediala förmågor (som alla har) i skapandet.

Jag lägger fokus på struktur av texten och hur man kan använda sig av scener och gestaltning. Kursen handlar mer om innehåll än språkriktighet. Det här är kursen där du inte behöver vara en mästare på grammatik och stavning för att komma framåt.

Välkommen!Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade skolans värld.

Jag är också utbildad kostrådgivare samt massageterapeut och är sedan 2018 bosatt i Tranås med tre barn, pojkvän och några bonusbarn.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

Du kan läsa mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se


Vanlig fråga


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar när du vill och allt kursmaterial finns samlat och sparat här. Arbeta i lugn och ro, den tid du själv hinner.
När måste kursen göras klar?
Den finns kvar så länge internet finns kvar.

Starta nu!