Distanskurs - Healing & Atlantis

Om Gozo och healing under atlantis tid. En reseberättelse med meditationer, övningar, kanaliseringar. Utan kort mejla [email protected]

Malta och Medelhavsområdet bär på spår från Atlantis tid. Energin finns fortfarande kvar. Med hjälp av helande meditationer och övningar om man vill är den här kursen en hjälp att återuppleva tiden som var då. Levde du under Atlantis tid? Vem var du?

Vi beger oss till det gamla tempelområdet Ggantija där jag kanaliserar direkt med den andliga världen.

Jag visar också hur jag gör när jag spår i kaffesump och du kan träna på att själv förmedla budskap utifrån änglakort och älvornas energi. Inga förkunskaper behövs.

Maila [email protected] om du inte vill betala med kort inne på sidan. Du kan då betala med swish alt. bg.

Välkommen!


Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade läraryrket.

Jag är också utbildad kostrådgivare samt massageterapeut och är sedan 2018 bosatt i Tranås med tre barn, pojkvän och några bonusbarn.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

Du kan läsa mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se


Vanlig fråga


När börjar och slutar kursen?
Så länge internet finns kvar, finns kursen kvar. Med andra ord: Tid finns inte här. Du kan följa med i allt den tid som passar dig och gå tillbaka och lyssna igen.

Starta nu!