Husrensning - energistäda i hemmet

Kursen för dig som vill ha ett lugnare hem. En hjälp att rensa sitt eller vännernas hem från negativa energier.

Den här kursen är till dig som tänker att du ständigt "drar till dig" jordbundna själar (det vi kallar för spöken). Kursens syfte är att du själv ska kunna lära dig, eller åtminstone få verktyg, så att du kan hjälpa objudna gäster att komma över till ljuset innan du ringer ett medium.

Du lär dig också hur man gör för att skicka distanshealing och hur du kan skapa ett mer harmoniskt hem med hjälp av stenar och kristaller.

I kursen ingår meditationerna "Lär känna dina vägledare" samt "Healing och färger" - vägledda av mig och tonsatta av Mattias Alvsjö. E-boken "I ett team av många änglar" ingår också.
Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade skolans värld.

Jag är också utbildad kostrådgivare samt massageterapeut och är sedan 2018 bosatt i Tranås med tre barn, pojkvän och några bonusbarn.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

Du kan läsa mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se


Vanlig fråga


När börjar och slutar kursen?
Du börjar så fort du kommit in i plattformen. Materialet ligger kvar så att du kan gå in hur många gånger som helst. Gå tillbaka läs, lyssna och titta om och om igen.

Starta nu!