E-bok: I ett team av många änglar - PDF

Fortsättningen på "Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar". En konkret handledning för dig som vill läsa om hur det är att arbeta som medium.

Det här är fortsättningen på min bok "Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (finns hos Adlibris). I ett team av många änglar kan läsas fristående. Den finns än så länge bara som den här PDF-filen.

Den här E-boken är en konkret handledning för dig som vill arbeta som medium med healing, vägledningar och husrensningar eller för dig som funderar över hur det egentligen går till.

Har du läst "Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar"? Då kanske du undrar hur det gick sedan... I den här boken får du också möta Emma som är en av alla dem jag möter i mitt arbete som medium. Du får följa hur Emma tar sig ur en destruktiv relation med psykisk och fysisk misshandel och hennes väg tillbaka.

En bok med en stor portion humor precis som min första bok.

"En fantastisk handledning. Den går inte att vara utan i mediumyrket. Tack! Jag skrattade och grät i den här boken också".
Maria xxxxx

Maila [email protected] om du inte vill betala med kort. Du får då en faktura med mitt swishnummer på alt. bg.


Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade läraryrket.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

"I ett team av många änglar" trycktes 2021 och finns att köpa i min nätbutik. Där kan du också köpa ljudfiler med personlig änglavägledning samt anmäla dig till fysiska kurser:

https://www.yourvismawebsite.com/sjalslig-frihet-d...


Lektioner


  First Section
Möjlig till dagar
dagar efter att du anslutit dig

Starta nu!