Meditation - Lär känna dina vägledare

Röst: Cecilia Vestgöte, Musik: Mattias Alvsjö. Om du inte vill betala med kort: Maila [email protected]

Alla har vi vägledare omkring oss från den andliga världen. De finns på olika plan och har olika mycket kunskap. Här får du möta dina vägledare från änglasfären som ser hela din livsplan, dina tidigare liv och alla dina relationer och möjligheter som finns runt omkring dig. De har kunskap om allt och älskar dig villkorslöst. Änglar är Guds förlängda arm och hans språkrör.

Den här meditationen är en trygg och kärleksfull väg till att öppna upp kontakten med änglar så att du själv kan få information om de möjligheter du har på livets stig.

Maila [email protected] om du inte vill betala med kort inne på sidan. Du kan då betala med swish alt. bg.


Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade läraryrket.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

"I ett team av många änglar" trycktes 2021 och finns att köpa i min nätbutik. Där kan du också köpa ljudfiler med personlig änglavägledning samt anmäla dig till fysiska kurser:

https://www.yourvismawebsite.com/sjalslig-frihet-d...


Lektioner


  First Section
Möjlig till dagar
dagar efter att du anslutit dig

Starta nu!