Lilla änglakursen

Här får du prova hur det är att kanalisera med änglar. Automatisk skrift, meditationer, änglakort, hur man spår i kaffesump med änglarnas hjälp med mera.

Betala helst med kort men om du inte kan eller vill: Maila [email protected]

En kortare kurs där du själv kan testa dina mediala förmågor. Jag förklarar hur man lär sig höra änglarnas budskap. Jag förklarar hur man kan använda sig av änglakort och kaffesumpar för att komma igång. En meditation ingår där du får möta dina vägledare i änglasfären och en meditation där du får möta din skyddsängel. Det här är en rolig kurs som du med fördel kan göra tillsammans med en vän! Inga förkunskaper behövs.


Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade skolans värld.

Jag är också utbildad kostrådgivare samt massageterapeut och är sedan 2018 bosatt i Tranås med tre barn, pojkvän och några bonusbarn.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

Du kan läsa mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se


Vanlig fråga


När börjar och slutar kursen?
Allt ligger kvar och så länge internet finns kvar kan du gå in när du vill.

Starta nu!