Ayghwulvtwoaaorgjp0r

Sommarhäng med änglarna - Lektionerna läggs ut 10 juni

"I ett team av många änglar" som ljudbok (gobitarna) änglameditationer, övningar, tillverka eget pärlhalsband, hur man spår i kaffekoppar, änglakort med mera

Det här är kursen som verkligen får dig att slappna av. Jag har med gobitarna från min E-bok "I ett team av många änglar" i ljudboksformat så att du kan ligga i hängmattan och bara lyssna. Det blir guidade meditationer där temat är vatten, stenar, träd och grenar. Jag visar hur du kan knyta ditt eget pärlhalsband, där du verkligen kan känna in stenarnas olika energier. Här finns olika enkla övningar där du själv får öppna upp dina egna mediala förmågor på ett roligt och tryggt sätt.

Betala med kortet direkt här i kursportalen. Rabattkoden som du får om du redan gått kurser får du om du mejlar [email protected]
Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade skolans värld.

Jag är också utbildad kostrådgivare samt massageterapeut och är sedan 2018 bosatt i Tranås med tre barn, pojkvän och några bonusbarn.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

Du kan läsa mer om mig på www.mediumsjalsligfrihet.se


Vanlig fråga


När börjar och slutar kursen?
Du gör den helt i din egen takt. Det finns inte något slutdatum.

Starta nu!