Under samma stjärnor, e-bok

PDF-fil (ej ljudbok)

Charlotte har tagit sig till Paris där hon utmattad faller ihop i leran på Rue de Stockholm, när någon lyfter upp henne och bär henne in i en främmande lägenhet. Vem är han och vad bär han själv på för hemlighet?Längtan är enorm efter barnen i Sverige som är kvar med Adam och hans nyfunna kärlek till Charlottes syster Eleonora. Snart är andra världskriget ett faktum och Charlotte tackar ja till livsfarliga skrivuppdrag för den franska motståndsrörelsen, i väntan på att kunna återse sin familj igen.

Under samma stjärnor är fortsättningen på Breven från Charlotte. En gripande kärlekshistoria, baserad på en sann berättelse om konstnären Lotti Jeanneret och Albert Le Corbusier, bror till den världsberömde arkitekten, författaren och konstnären Charles-Édouard Le Corbusier.

En bok om förtvivlan, tro, hopp och kärlek som du aldrig vill lägga ifrån dig…


Kursledare


Cecilia Vestgöte
Cecilia Vestgöte

Jag heter Cecilia Vestgöte och jag arbetar heltid som medium med medial vägledning, healing, husrensningar och djurkommunikation. I mitt CV finns en gymnasielärarexamen i ämnena svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och jag har arbetat som lärare i nio år innan jag lämnade läraryrket.

Mina böcker hittar du hos Adlibris samt Bokus:

"Vägen till Själslig frihet En bok om att prata med änglar" (2016)
"Morfar är i himmelen" (2018)
"Breven från Charlotte" (2018)
"Under samma stjärnor" (2019)

"I ett team av många änglar" trycktes 2021 och finns att köpa i min nätbutik. Där kan du också köpa ljudfiler med personlig änglavägledning samt anmäla dig till fysiska kurser:

https://www.yourvismawebsite.com/sjalslig-frihet-d...


Lektioner


  First Section
Möjlig till dagar
dagar efter att du anslutit dig

Vanlig fråga


How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.

Starta nu!